22. November 2017
Navigation
Facebook profil
Helmuth Mikkelsen

Opret dit badge
Holst - Tøj, Tekst & Tal
Smokeman videoer :-)
PHP-FusionHvordan skal jeg installere PHP-Fusion? Hvordan er det lige man chmod'er filer og foldere? Hvordan er det lige med sprogpakkerne?

Disse og en lang række andre spørgsmål er ret så naturlige i forbindelse med installation af CMS-systemet PHP-Fusion og de besvares i nogle udmærkede instruktions-videoer begået af 'smokeman'.

Benyt dig af dem - de er det værd!

Til oversigt over instruktionsvideoer
Håndbog til PHP-Fusion 7
BrugereDen danske håndbog til PHP-Fusion version 7 er nu færdig. Godt 200 sider med information, tips og tricks til den nyeste version. Og som sædvanlig er det de danske Fusion-brugere, som får fornøjelse af håndbogen først - en engelsk udgave er tidligst færdig om godt 14 dage.

Installation og opgradering - bannere - BB-koder - brugerfelter - anvendelse af TinyMCE og en masse andre ting. Plus et temmelig omfattende stikordsregister, der gør bogen endnu mere anvendelig.

Håndbogen er frigivet til download nu. Men vær opmærksom på, at den fylder godt 8 MB og at du skal kunne åbne PDF-filer for at kunne læse den.

Du skal også være opmærksom på, at der er en speciel copyright knyttet til håndbogen. Bestemmelserne kan læses forrest i bogen.
Studenter Office 2007
http://www.microsoft.com/student/discounts/ultimatestudent/
Top 5 Links
Dagens Ord
"Om vinteren tåler man varmen bedre, simpelthen fordi det er koldere."
- Piet Hein
Gmail login

Gmail
Senest Online
helmuth 1 Uge
viklake51 Uger
cubbin91 Uger
HopeyS97 Uger
Johnny Viinblad Jensen109 Uger
PMM137 Uger
Craig212 Uger
hooz310 Uger
tutsi312 Uger
Grovn322 Uger
10,994,587 Unikke besøg